ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ EASMOKING.GR

             Το site αυτό απευθύνεται σε ενηλίκους καπνιστές.

        

           Απαγορευεται αυστηρά η είσοδος καθώς και η αγορά

                     

               προϊόντων σε άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών.

 

         Τα προϊόντα που εμφανίζονται στο site δεν συνιστώνται

 

      σε μη καπνιστές, σε άτομα με καρδιοαγγειακά αναπνευστικά

 

              προβλήματα και σε έγκυες ή θηλάζουσες γυναίκες.

 

Πληρωμή & Αποστολή Προϊόντων

ΠΛΗΡΩΜΗΗ πληρωμή των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

  • Αντικαταβολή. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον courier που θα σας παραδώσει τα εμπορεύματα στον χώρο σας. Η πληρωμή με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 2,00€ (+ΦΠΑ) ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.
  • Πιστωτική/χρεωστική κάρτα Visa ή Mastercard μέσω της απόλυτα ασφαλούς υπηρεσίας της Τράπεζας Πειραιώς. Καμία επιπλέον χρέωση ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.
  • Κατάθεση σε τράπεζα. Εφόσον επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τράπεζα, επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας στείλουμε με email αριθμό λογαριασμού της Τράπεζας Πειραιώς για την κατάθεσή σας. Το ποσό της κατάθεσης θα πρέπει να συμφωνεί ακριβώς με το ποσό της παραγγελίας σας. Για να προχωρήσει η παραγγελία σας πρέπει να δούμε τα χρήματα στο λογαριασμό μας, επομένως η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να καθυστερήσει επιπλέον 1-2 ημέρες. Καμία επιπλέον χρέωση από πλευράς μας ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας ενώ τυχόν έξοδα εμβάσματος από την Τράπεζα βαρύνουν τον πελάτη.
  •  Πληρωμή & παραλαβή στο κατάστημα, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

 


ΑΠΟΣΤΟΛΗΗ αποστολή των εμπορευμάτων από την εταιρεία μας γίνεται με τα elta-courier σε όλη την Ελλάδα και παραδίδονται στην πόρτα σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών.

Άμεσα με την παράδοση της παραγγελίας σας στο courier θα σας αποστέλουμε ειδοποιητικό e-mail μαζί με τον αριθμό του Voucher της αποστολής. Με τον αριθμό voucher που παραλάβατε μπορείτε να δείτε ΕΔΩ  την πορεία της παραγγελίας σας, μέχρι και την παράδοση στην πόρτα σας. 

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια όλες οι παραγγελίες που λαμβάνουμε μέχρι και τις 14:00 Δευτέρα έως Παρασκευή εκτός αργιών να παραδίδονται σε εσάς την επόμενη εργάσιμη.


Το κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 30,00€.


Εάν η παραγγελία σας δεν υπερβαίνει τα 30,00€, το κόστος της αποστολής είναι 3,00€.
Καλές Αγορές!